Sibelius-museoYhteystiedot

Osoite
Piispankatu 17
20100 Turku
Turun karttapalvelu

WWW
www.sibeliusmuseum.a...

Puh.
(02) 215 4494

 


Avoinna ti-su klo 11-16, ke myös klo 18-20. Sisäänpääsymaksu 4 e, opiskelijat 2 e, alle 18 v. ilmaiseksi. Ryhmät 2 e/hlö, vähintään 10 henkilöä. Koululuokille opettajan seurassa ilmainen sisäänpääsy, suosittelemme varausta etukäteen. Opastus sisältyy lipun hintaan, mutta on varattava etukäteen. Pääsylipun maksuvälineenä käyvät sekä Turkucard että Museokortti. Museoon on mahdollista tutustua lisäkorvauksesta myös normaalin aukioloajan ulkopuolella. Puh. (02) 215 4494. Sibelius-museon konserttien tiedot julkaistaan Mobilen Viikkokalenterissa.Tulevia tapahtumia Näytä menneet tapahtumat

Keikat / klubit / konsertit / muu tapahtuma

ke

06.04.
Keskiviikkosarjan konsertti: Kamarimusiikkiilta. Status Ensemble - Jaso Sasaki, Sini Virtanen (viulu), Barbora Hilpo (alttoviulu), Iida-Vilhelmiina Laine (sello), Marko Hilpo (piano). Sallinen - Dohnányi - Saint-Saëns. Klo 19:00. Liput 10/6 e (opiskelijat), etukäteistilaus Åbo Akademin nettikaupasta. Ks. myös Näyttelyt-kalenteri.
OSTA LIPUT shop.abo.fi

ke

13.04.
Keskiviikkosarjan konsertti: Piano-ilta. Bobby Chen. Beethoven - Schubert - Liszt. Klo 19:00. Liput 10/6 e (opiskelijat), etukäteistilaus Åbo Akademin nettikaupasta. Ks. myös Näyttelyt-kalenteri.
OSTA LIPUT shop.abo.fi

ke

20.04.
Keskiviikkosarjan konsertti: Jorma Tapio & Kaski - Jorma Tapio (saksofonit, huilu, bassoklarinetti), Ville Rauhala (kontrabasso), Simo Laihonen (lyömäsoittimet). Klo 19:00. Liput 10/6 e (opiskelijat), etukäteistilaus Åbo Akademin nettikaupasta. Ks. myös Näyttelyt-kalenteri.
OSTA LIPUT shop.abo.fi

ke

27.04.
Keskiviikkosarjan konsertti: Sello-ilta. Teemu Mastovaara. Beethoven - Englund - Mastovaara - Ginastera. Klo 19:00. Liput 10/6 e (opiskelijat), etukäteistilaus Åbo Akademin nettikaupasta. Ks. myös Näyttelyt-kalenteri.
OSTA LIPUT shop.abo.fi

Näyttelyt

Sibelius-perusnäyttely. Näyttelyssä voi tutustua esineisiin museon laajoista kokoelmista, joihin sisältyy mm. valokuvia, käsikirjoituksia sekä lehtileikkeitä (Sibeliuksen hattua, keppiä ja sikarilaatikkoa unohtamatta). Näyttelyn yhteydessä on myös mahdollista kuunnella ja katsella säveltäjään liittyvää audiovisuaalista materiaalia ja syventyä hänen tapaansa säveltää, sekä tutustua alan tutkimukseen.
Soitinperusnäyttely. Sibelius-museo avaa 90. toimintavuotensa uusitulla soitinnäyttelyllä. Museo avaa jälleen ovensa 3. helmikuuta 2016  intensiivisen näyttelynrakennustauon jälkeen. Museon soitinnäyttely on uusittu kauttaaltaan. Uuden perusnäyttelyn lähtökohtana on ollut mm. teema musiikki ja ihminen. Näyttely kuljettaa kävijää vuosikymmenten lävitse - keskiajalta nykyaikaan saakka - esitellen soittimia ja musisointia erityisesti Suomen ja Turun näkökulmasta. Uusittu soitinnäyttely sijaitsee museon yläkerrassa ja se jatkuu alakerrassa, jossa on esillä kokoelma kansanomaisia soittimia Euroopasta ja muista maanosista. Alakerran urkusalissa on lisäksi esillä hieno kokoelma vanhoja suomalaisia kosketinsoittimia sekä urkuja.


Mobile on turkulainen
kaupunkilehti ja tapahtumakalenteri.

Mobile-Kustannus Oy
Brahenkatu 14 D 94
20100 TURKU
Puh. 045 656 7216

Copyright © 1999-2016 Mobile-Kustannus Oy