Mobilen mediatiedot


Mobilen kesälehti 2016 on jaossa 20.5.-1.9.

Seuraava kausijulkaisu: Mobile - Turun syksy 2016 ilmestyy 2. syyskuuta (dl 5.8.)

Tapahtumakalenteri

Tapahtumakalenteritiedot (kertaluontoiset, päiväkohtaiset tapahtumat: konsertit, keikat, klubit, luennot tms.) julkaistaan Viikkokalenterissa Mobilen sivustolla sekä mobiilipalvelussa.


Näyttely- ja teatterikalenterit (galleriat, museot, teatterit, tanssiteatterit, ooppera, sirkus tms.) julkaistaan kaikissa Mobilen kausijulkaisuissa (Kevät-, Kesä-, Syksy- ja Talvi-lehdet). Lisäksi kaikki tiedot ovat aina saatavilla Mobilen sivustolla sekä mobiilipalvelussa.

Ajanjakso Hinta
Kuukausi (neljä viikkoa) 155,00 euroa
Viikko 50,00 euroa
Hintoihin lisätään alv. 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Tapahtumatietojen toimittaminen

Tapahtumakalenteriin tulevat tiedot: päivämäärä, tapahtumapaikka, tapahtumapaikan osoite, tapahtuma/aihe, kellonaika, pääsymaksu, ikäraja. Mobile pidättää oikeuden muokata saamaansa tietoa omien kalenterispeksiensä mukaiseksi, sekä olla julkaisematta niiden vastaisia tietoja.

Materiaalitoimitus osoitteseen ilmoitukset(at)mobilekustannus.fi

Palveluhakemisto

Palveluhakemisto julkaistaan Mobilen kausilehdissä (kevät-, kesä-, syys- ja talvilehti) sekä Mobilen www-sivustolla. Painetun neliväri-ilmoituksen koko on 36 (leveys) x 22 mm. Sivustolle asiakas saa oman yrityksensä perustiedot, linkityksen omille www-sivuille sekä karttapalveluun.

Ajanjakso (jakoaika kolme kuukautta) Hinta
Kevät, syys- ja talvilehti (painos 10 000 kpl) 180,00 euroa
Kesälehti (painos 16 000 kpl) 255,00 euroa
Hintoihin lisätään alv. 24 %. Hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

Materiaalitoimitus

Materiaalin toimitus painovalmiina tiedostona (PDF). Neliväri. Tiedoston tulee sisältää kaikki käytetyt tekstit, fontit, kuvat ja grafiikat. Kuvat 300 dpi.
Perustiedot: nimi, osoite, puh., aukioloajat, www-osoite.

Osoite: ilmoitukset(at)mobilekustannus.fi

Toimitukset, ks. lehden mediakortti sivun alussa.

Vastuu julkaistavasta aineistosta sekä jakelusta

Ilmoittaja-asiakas on vastuussa mainontansa mahdollisesti aiheuttamista vahingoista kolmannelle osapuolelle tai Mobilelle.

Mikäli ilmoitusta ei tuotannolista tai muista toiminnalisista syistä (esim. lakko) tai asiakkaasta johtuvasta syystä kuitenkaan voida julkaista, Mobile ei vastaa ilmoittajille mahdollisesti aiheutuvasta vahingosta.

Mobilen vastuu ilmoituksen poisjäämisestä tai julkaisemisessa sattuneesta virheestä rajoittuu ilmoituksesta maksetun hinnan palauttamiseen.

Mobile-lehdet toimitetaan jakopisteisiin force majeure (lakko, tuotannolliset häiriöt, jakopaikan toiminnan loppuminen tai kiinniolo tms.) -varauksin.

Viikko- ja Kesäkalenterin jakelu suoritetaan ilmestyviikon torstaina sekä perjantaina, viimeistään perjantaina klo 18:00 mennessä. Jos keskiviikko tai torstai on pyhäpäivä, jakelu suoritetaan kokonaisuudessaan perjantaina.

Ilmoitusten peruutusehdot

Ilmoitustilavarausten peruutukset on tehtävä viimeistään viisi (5) arkipäivää ennen aineiston toimitusaikaa. Jos peruutus tehdään myöhemmin, veloitamme 50 % ilmoituksen hinnasta. Jos ilmoitus perutaan aineiston toimitusajan jälkeen tai asiakas ei toimita aineistoa sovitusti, Mobile-Kustannus Oy on oikeutettu veloittamaan asiakkaalta ilmoitustilasta sovitun hinnan.
Mobile on turkulainen
kaupunkilehti ja tapahtumakalenteri.

Mobile-Kustannus Oy
Brahenkatu 14 D 94
20100 TURKU
Puh. 045 656 7216

Copyright © 1999-2016 Mobile-Kustannus Oy